Handelsbetingelser

Rømø Bageriet
Havnebyvej 214, Mølby
DK-6792 Rømø
73 75 52 44
havneby@romobageri.dk

CVR.: 39952033

Fortrydelsesret

Rømø Bageriet er ikke omfattet af den lovbestemte fortrydelsesret for fjernsalg, da der er tale om køb af såkaldte ”letfordærvelige varer”. Der er således ikke fortrydelsesret for køb i Rømø Bageriets webshop.

Skulle der i modsætning være varer som ikke falder i kategorien ”letfordærvelige varer”, så gælder standard 14 dages fortrydelsesret efter gældende regler som starter fra den dag hvor du har modtaget din vare. Det kan gøres krav på dette ved at kontakte os per mail eller telefon. Når fortrydelsesretten anvendes, så skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Kontakt:

73 75 52 44
havneby@romobageri.dk

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers eget ansvar. Alle returvarer skal sendes til følgende adresse:

Rømø Bageriet
Havnebyvej 214, Mølby
DK-6792 Rømø 

Reklamationsret

Hvis du har oplevet fejl eller mangler i din leverance i kategorien ”letfordærvelige varer”, så vil vi gerne høre om det omgående efter modtagelse.

Skulle der i modsætning være varer som ikke falder i kategorien ”letfordærvelige varer”, så gælder standard 2 års reklamationsret efter gældende regler. Vi skal kontaktes på mail eller telefon. Du kan få varen ombyttet, hvis betingelsen af reklamationen er berettiget og at mangel ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Der erstattes transportudgifter i rimeligt omfang, når reklamationen er berettiget. Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Kontakt:

73 75 52 44
havneby@romobageri.dk

Reklamationer skal returneres til:

Rømø Bageriet
Havnebyvej 214, Mølby
DK-6792 Rømø 

Betalingsvilkår

Der kan betales via ePay (Bambora) med Dankort, Visa eller Mastercard.

Alle priser er vist med moms og i danske kroner og beløbet trækkes først ved afsendelse af varen.

Leveringsbetingelser

Leveringstiden er typisk på 1-2 hverdage og varen bliver leveret via fragtmand (TNT/FedEx). Transportomkostningen svarer typisk til 150,- DKK med moms per levering til danmark og 325,- DKK til tyskland.

Persondatapolitik

Der indsamles kun data du frivilligt angiver, der så bliver brugt til korrekt virkemåde af webshoppen i forhold til håndtering af brugerkonto, håndtering af betalinger og levering af varer. Disse data deles ikke med tredjepart, andet end ePay (Bambora), som bliver brugt til sikker betaling. Du har ret til indsigt i dine data. Data opbevares så længe webshoppen eksisterer eller når du ønsker dine data slettet ved at kontakte os.

Kontakt:

73 75 52 44
havneby@romobageri.dk